Här kommer det sista veckobrevet före sportlovet. Nästa vecka kommer det inget brev pga semester.

Sportlovet
Nu hoppas jag att alla har lämnat aktuella tider för nästa vecka. Blir det några ändringar är det bra om ni ringer till Rubinen på tel 070-020 82 52. Risken finns att vi ringer och väcker er om det står att ert barn skall vara på fritids, men är ledigt. Vi kommer att öppna på Rubinen hela veckan. Stängning sker som vanligt på Opalen. Opalens telefonnummer är: 070-020 82 54

Skogen
I tisdags var det äntligen dags för en skogstur. Vi gick till 2½:an och grillade korv vid grillplatsen. Solen sken och himlen klarblå. Förvånande nog var det en del gnäll denna gång. Trots att det var plusgrader var det flera barn som frös och fick lämna skogen i förtid. Om det berodde på kläderna, eller om det var för längesedan vi var iväg kan jag inte säga. Men det kan vara bra att kolla så ert barn har tillgång till varma kläder på fritids, speciellt på tisdagar när vi går iväg.

Rubinen 1 år
I veckan som var firade vi att det var ett år sedan vi bytte namn till Rubinen. Det firade vi med att äta semlor och ha lite extra aktiviteter. Alla fritidsbarnen på avdelningarna fick välja om de ville gå till gympasalen, skogen, pyssla ugglor eller gå tipspromenad. Varje avdelning höll i en aktivitet och därför blev det en naturlig blandning av barnen. Semlorna smakade mums och aktiviteterna flöt på fint.

APT 24 feb kl 14.30-16.00
På onsdag 24 februari har all tillsvidareanställd personal på skolan APT. Det innebär att det är vikarier på fritids från kl 14.30-16.00

Johanna slutar
Johanna Persson har fått jobb utomlands och slutar (tyvärr) veckan efter sportlovet. Vem vet, kanske träffar ni henne när ni är på semester framöver…