Efter några regniga dagar har nu äntligen solen börjat skina igen. Trots att det samtidigt har blivit kallare, känns det ändå nästan som vår i luften.

Gymnastiksalen
I måndags hade vi redskap i hela salen. Barnen svingade sig i lianerna och hoppade på trampetten. Johanna, som är en duktig gymnast, visade och förklarade för barnen hur de skulle göra för att få till sina hopp. Några barn byggde egna hinderbanor, som de lät kompisarna prova.
gymnastik

Hjärttavlor
Inför Alla hjärtans dag har barnen fått måla fina tavlor med hjärtan på. De har fått välja färger själva, men motiv och teknik var lika för alla. Roligt, men pilligt var en av kommentarerna från barnen.
måla

Ibland när vi har skapande aktiviteter har vi ganska höga krav på barnen för att de skall träna sig på att koncentrera sig och vara noggranna.

Utedagen imorgon tisdag 16 februari
Imorgon går vi till grillplatsen vid 2½:an. Där grillar vi korv och njuter av att vara i skogen. Nu var det ett tag sedan vi var där, så det skall bli härligt.

APT 24 februari
På onsdag 24 februari är det APT för all tillsvidareanställd personal på skolan. Det innebär att det
kl 14.30-16.00 den dagen är vikarier på fritids.

Sportlovet
NU finns det en web-baserad lapp på vår blogg. Där kan ni kryssa i om ert barn skall vara på fritids eller vara ledigt. Gör gärna det under denna vecka! Glöm Dexter när det gäller lov. Åtminstone tills vidare.
skidor