Nu har hösten kommit och morgnarna börjar bli kyliga. Barnen klär på sig varmt när de kommer till skolan och lägger ifrån sig jackor mm allteftersom det blir varmare under dagen. Tänk på att namna alla barnens kläder, även jackor, mössor och vantar. Då är chansen större att kläderna hittar tillbaka till sin ägare.

Soppkväll
Tisdagen den 18 okt har vi soppkväll på fritids. Det innebär att man är välkommen att äta soppa på eftermiddagen i samband med att man hämtar sitt barn. Soppan serveras i hjärtat fram till kl 18. Det kostar 30 kr/vuxen. Alla barn äter gratis.

Höstlovet
Vecka 44 är det höstlov och barnen är lediga från skolan. Fritids är öppet hela lovet, men vi vill att ni fyller i på bloggen om ert barn skall vara ledigt, eller vilka tider det skall vara här. Titta i menyn till höger på datorn och längst ner på sidan om ni tittar i mobilen.

Fotboll på fritids
Vi fortsätter med fotbollen på fritids. Dagarna har blivit lite justerade. Det är 3:orna som tränar på tisdagar och 2:orna som tränar på torsdagar framöver.

Utedag på onsdagar
Vi vill skicka en liten påminnelse om att vi har utedag på onsdagar. Den dagen kan vi inte skicka barn med 14-bussen. Idag kommer vi dock att hålla oss nära skolan och gå till Dansbaneberget efter önskemål från barnen.

Skapande
Mot barnens vilja, har  vi plockat bort nabbipärlorna en period nu. De är alla otroligt duktiga på att läsa mönster och lägga pärlorna, men vi vill presentera lite fler aktiviteter för barnen. Nu jobbar vi med lera ett tag framöver istället.